#27. En månad

Idag är det en månad sedan jag startade nere i smygehuk. Nu sitter jag och lunchar i en skog i Närke. Det är helt galet.

Inatt hade jag sällskap vid en lägerplats för första gången under turen. Søren från Danmark och Frauke från Tyskland sov också i vindskyddet. Vi firade mitt enmånadsjubileum och Sørens 31årsdag. Det var kul att inte vara ensam.

Annars fortsätter bergslagsleden och vädret att leverera. Ser ut att bli sämre väder i slutet av veckan men nu är det tshirtväder och strålande sol. Sov ovanpå sovsäcken hela natten utan att frysa igår och på dagarna är det uppemot 25 grader. Det är så skönt att krypa ur tältet på morgonen utan att frysa och sitta och frukosta i bara tshirt och shorts vid halv sju. Känns osvenskt.

Jag har dock slutat vandra i shorts för huggormarna är överallt här. För någon dag sedan var det en som högg min vandringsstav. Det var då jag bestämde mig för långbyxor.

4 746 kommentarer till