#34. Fjäll!

Så var jag här, ovanför trädgränsen tillslut. Kommande två månader kommer förhoppningsvis en stor del av vandringen att gå här, med blåsten och den milsvida utsikten som sällskap. Framförallt blåsten. Det Fladdrar välkomnande i tältet ikväll.

Var inne i sälen idag och fyllde på väskan. Bär mat för en dryg vecka nu. Det är det tyngsta jag burit hittills och det känns i benen och i de allt mer markerade höfterna.

Hämtade också ut mina kängor på turistbyrån. Bytte på parkeringen utanför och tog några staplande steg, kunde knappt gå. Fötterna var inte alls med på noterna. Kängorna kändes stela, tunga och sulorna kändes stenhårda.

Gick en mil på eftermiddagen med dem och det känns redan betydligt bättre. Ska nog gå att vänja fötterna vid detta också med lite plåster och tejp. Ser ändå fram emot att vara torr om fötterna lite då och då.

Aaaaaah trädgränsen

Aaaaaah trädgränsen

 

4 704 kommentarer till